<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Demam Rinduuu ~ :(
Tuesday, 25 October 201106:13



Assalammualaikum ~
Now 8.51 malam . 25 October 2011 ~ Heheh .. The meaningfull dates today . Tapi malas nak pike lagi dahh .. For what nak ingat kisah silam yang buad hati rase sedih nak menangis kann :) So , now aku happy ..
eerr -,- *aku bebel*
Act aku tengah demam . Demam lagi ~ Alahai . Tak bole nak jumpe Epik esok . Sumpah rinduu ..
and now aku tengah menangis sebab sedih ..
Aku rinduu dea sangat . Dah dekat due minggu tak jumpe ~ Then tetibe aku boleh demam pulak hari nie . Alahai ~Then sabtu nie dates . Tapee . janji aku jmpe dea . And tatap mate dea ..
Tapi , bole tahan ke rinduu aku nie ? Kayy , dea cakap aku gila rinduu . Heheh .. Aku rinduu dea sorang jea . Bukan orang laen ponn .
Pagi bute semalam kite orang gayut kejap . Then , aku recordd . Dari tadi aku ulang jea record tuu . Sebab  rinduuu sangatt . To jea care nak kurang kann rindu . Dengan demam nie lagi
Kayy , demam ade hikmah jugak :D So , tak bole nak salah kann demam ~
Tapi , tadi mak aku masak bubur cacar ~ Aku yang suruh sebab dahh teringin . *macam orang mngndung pulak . Hahha ! Thanks Ibu <3
For the last ,
Hby , Imissyouusoomuchhh <3