<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Don't ever say that sayang
Tuesday, 15 November 201117:41




Selamat Pagi diary:)
Hari nie 16/11 :D and now 9.30 pagi . Aku bangun awal and malas nak jogg .
Not in good mood :(
Malam tadi aku rase macam terkilan gilo -,-'
Pasal awak lahh ! Tengah text tetibe bole moody asal sayang ?
Bile tye kenape, awk mengelak . Aku da rase macam orang bodoh tak diperlukan ..

Malam tadi tak tao kenape aku macam orang mengantuk tak cukup tidoo ..
Even dari tgh hari smpai ptg aku tido . Malam tuh still ngntok lagi ..
Saye cakap nak tido,  awak lagi moody . Saye dah tak tao nak tetx apoo .
 Macam awak cakap kann ..
Perangai aku tak penah nak berubah :3
Teruk bukan ? langsung macam tak perfect untuk kau sayang ..

Then aku tak bole tidoo ...
Pike pasal kau jea hby .. Rase macam malas nak text balek ~
Tapi , kau yang text tetibe kann ..
Tapi ayat kau macam marah aku tao !
Aku dahh laa cepat jea nak nanges ~
Kau macam memara jea . Memerli ~ Terasee weyhhhhhh . Kecik hati !
Penah pike ? OMG ! tak ponnnn ..

Then aku teruss tetidoo . Bile aku sedar balik dah pukul 4 ..
Aku bace last text kau sayangg ~
Kau cakap tido aku lagi penting dari kau kann ..
Takk weyyyhh ! Sumpah tak sayang !
Kau pentingg ! Kau tao kann macam mane aku , if kau tade dalam hidup aku !
Bole faham tak hby ?Aku menangis pagi tadi . Aku rinduuu kau sangat sayang !
Dahh dekat dua minggu tak jumpe kann ..
Kau exam kann .
Aku fahamm ~ Tapi , kau pon kena faham aku laa sayang ..
Bole kannn ?
Malam tadi tuh , aku rase salah aku . Ikot kan hati nak tido sangat sampai lupekann kau ..
Tapi , aku tade niat sayanggg ~
Mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki :3

Iloveyouuusomuchhhbyy ~