<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Aku kene kuat !
Tuesday, 27 December 201109:00



Aku kene kuat ! Yeah ! Itu yang terbaek .. Tapi , sedih tu tak dapat nak elak . Siyezz aku rase sedihh yang teramat sangattttttt ~ Yang buat kan air mata tak berhenti mngalir . Nak cakap aku gedik ? So what ? This is MY LIFE ! Nth kenapee hati rase sayuu and sedih sngtt .. Susah nak bagi korang-2 faham .. Biar aku jea yang rase semua niee .. Aku tak kesah jauh dengan Puan Almizah .. Sebab tuu da biase ~ Tapi , mesti aku rinduu Ibu , Mak , and segalenyee yang boleh panggil ..Eiya ngn Naufal pun aku mesti lagi-2 rinduu .. Budak-2 tuu laa y selalu buad aku marah , gelak sorang-2 .. Then , Epik .. Nie aku tak boleh nak tipuu .. Aku aknn wnduuu dea sesngtttttnyeee ~ Dea ckap tapee . Dea tguu . Public adee .. And budak-2 laen .. Aina , Nana , Umy , Ayoi , Zack , Daus , Acap , Mok , Bob , Benny , Arip , Usop , Peah , Afiq , Hisyam , Lia , Nisa , Nasrin , Tieqa , Toncet , Nina ,Sab , Nas , Aiman , Wawa , Jannah , Budak kelas aku duluu , andd semuaa nyeee... *soryy sape y tadee .. Ramai sngtt.. I will miss themm ~

       Mak ana ckap kat ibu , kiteorang akn bnci ibu .. Tapi , lame-2 kiteowg akn hrgai ituu .. Nth laa . Memang ade rase siket bnci . Tapi , bukan bnci ibuu . Bnci kann bnde-2 niee . I know why .. Tp , aku tak ready.. Taktao mcm mane nak bantah . Just ikot jea ape yang mmpu . Aku tao ibu nak yang the best untuk aku .. Ade hikmah nyee sygg ~ Ibu dahh cukup dikecewakan sblum nie .. So , aku tana tmbah kann lagi .. Kiteorang adk bradik , harta yang ibu adee . So , I understand it :)

    Epik pon ade bg smngt jugak suh kuat .. And , aku hargai sngtt .. Ade hikmah , kebaikan disebalik semuanyee niee nanti . Aku egt dea ckap .. Relantionship kiteowg ? Macam biase jea . Even jauhh glew .. And tak texting . Tak calling .. Tak date .. Tak semuaa nyee .. Public ade :) Confirm tiap ary cll dea ~ Nth bole kea tak mcm niee .. Tp , Epik ckap bolehh .. Coz sia-2 jea kann relantionship y nak hmpir setahun niee .. Heheh .. Kayy , We trust each other kayy hby :)

   Budak-2 laen pun ade bg smngtt ~ Ade jugak y tak bg aku pergi . Hahah . Rase mcm rmai org sygg .. Tp , mane yang tak smpat aku jumpe tuu , soryyy ~ Lepas nie mesti ade kawan baru right ? Tapi aku takan lupe korang . Lagi-2 y dri kecik lagi aku kenal . Yang dahh tao perangai aku acanne kann . Hahah . Sayangg nak tgl kan korang kawan .. Do the best untuk exam nt :) For Aina , aku akn wndu kau berdouble babe .. Da tade sape lagi nak tman aku nges . Hahah . For nana , hoi ! da tak dpt nak bergosip doe . No gayut daa lepas niee .. Takan nak cll gune public . beribu duet syling untuk kau jea . Hahha . Umy , kau takpe ah . budak asramaa . hahah ^^

   And , aku tao , aku kuat .. Cume kene amek mase .. Yeah ! take time .. Guys , Doa kann aku kayy . Jadi budak kuat yang bukan reti nak ngess diam-2 jea . Heheh . Thanks alot babe .. Takan penah luupee korangg .. Espeacially Muhammad Shafiq :) Asrama , here i'll come . Insyallah i'll tyr to be happy there :)