<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Hangout dengan mereka :)
Monday, 10 October 201106:52



black queenn :)


swet kann ~

adik beradik muke selengaa ! :P


sweet :)

kayy , shawl aku sakai !

senyumm ~


aku semak tengah pulakk . sowey ~








Assalammualaikum :)

Hey , nak share something ~ Hehehe .. That 9.10.11 , aku , aina and nana hang sesame .. Tapi just IOI Mall yang terdekat jea . ~ Bersyukur laa kann . *Aku pakai shawl ! sumpah sakai ! Tapi , Happy sangat time tuu . Coz daa lame tak jumpe nana and hang sesame . wahhh ! Seronok tahap gaban tak egt doe ~ Then , dekat sane terjumpe  Zack and Benny :) Act , memey dahh tao dowg ade dekat sane ~ tapi cume secret from nana .. Juat nak buad suprise :D *zack tu BF dea and membe baek kiteorang :D

   >First-2 nana mengamuk jugak .. Coz dea tao kiteorang tipu dea . heheh . Tapi kejap jeaaa .. ~ Ayat siket dea tuh cair laa .. Hahaha .. so swettt minah tepung tuu kennn <3 *lyNana !

  >Kiteorang mule-2 pergi jejak popular . Mencari novel .. jalan lagi usya baju ~ Rambang mate aku ! semua bnde nak beli ~ hahahha ! Then , makan Mcd sesames :D .. After makan , kiteorang jejalan and decides nak pergi bowling ~ Coz time tu awal lagi nak balek .. Time kat bowling tuu kenn , hehhehe ~ soo happy nak mampus ! Aina first time maen bowling .. Kesian dea wo00 . Kalah ! Asyik kene bahan jea minah montel tuu ..*ily Aina..

  > Terror  jugak aku maen bowling doe . Tapi , dekat nak abes game Nana pulak yang bole strike sampai 2 kali berturut ! Kacau daun gilaa doe ! baru nak menang ..Hhahaha ! And the last , Benny yang menang .. Hampehh betul ! Kene belanja sundae pulakk .. *padahal Nana yang bayo sundae tuhh~` Heheheh ...


  >Da abes bowling , kiteorang jalan lagi and last pergi mcd beli sundae and terus tunggu bas nak balek ~ Sempat lagi kiteorang snap pic .. Then after this taktao bile lagi dapat hang macam nie . Coz , si montel Aina tuu nak pindah kelate :) Sob..sob :'( sampai hati kau nak tinggal kann aku doe !


   >Itulah story 9.10.11 :) Takan aku lupee . act , Nana ngn zack tengah bergaduh coz of their relationsip ..Tapi , aku dapat buad dowg jadi sweet couple thats day :D Hehehe . baek kann aku ? Zack , Nana , aku syang kowg due ~ So , jangan laaa nak gaduh lagi kayy :D Eh , tak tinggal jugak ! Sayang kau jugak  benny , Aina ~ Heheh :)..
*aku dapat upload pic yang nie jea .. malass laa .. ~

-----> OUR STORY :)..