<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Selamat Hari Raya, 2012
Saturday, 25 August 201219:45


       
    Selamat Hari Rayaaaaaaaaaaaaaaaa ! Kay, Hari ni dah Syawal ke lapan. Tapi akku baru nak post pasal rayaa. Hahahha xD Know what busy gilaa duduk rumah ni. and act aku mlas nak menghadap depan komputer. Dulu lappy lain cerita. So how's rayaaaa ? Enjoy sayanggg ?

    Btw, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Bulan yang baik ni jangan kita sia-sia kan kayy. Minta ampun minta maaf kalau ada dosa yang tak sengaja or memang sengaja tu. Hihih :> Tapi act bukan hari raya je kite kene bermaaf-maafan right?

  Raya bnyak duit rayaaaa ? Hahhahah. Btw, aku macam tak suka sangat kalau orang tanya pasal diut raya ni. Sebab diut raya aku sikittttttttttt -,-' Hahahahha xD Cukup2 makan je. tapi boleh tahan lah. Korang, nak duit rayaaa ? ._____.
    Dah-dahhhh. Enough for today kot rasanyaaa. Lastly, SELAMAT HARI RAYAAAAA ,MAAF ZAHIR BATIN guys :> Kalau ada open haouse jemput Scha kaaaayyyy :*