<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Gembira Raya Smk Seri Sepang
Friday, 28 September 201223:06

Ehem-ehem. Assalammualaikum, Selamat tengahhari. Today I rajin gilaaaaaaaaaa nak mengahadap komputer ni . Sebab muak sangat tengok buku. Exam is araound the conerrr and dah nak sampai lagi beberapa hari je lagi.. -,-'

   Kay forget it. Now aku nak post gambar raya ! Raya masa dekat asrama and dekat sekolah :> Dah lepas lama and aku baru berpeluang pegang komputer. Biarlah lambat pun. Janji ada right ? First in my life aku sambut hari raya dengan kawan2 macam tu. and seronok even ada jugak yang tak memuaskan hati. And I know taht one day, Iwilmiss this moment :/

Sayang <3




Asiah Babe's


Warden kami: Puan Ayuwati <3



Warden kami: Puan Amalina

Wardern kami: Puan Fazilah <3



haliesa. awin

with teacher noraini

Omey


Kak Filza


   Done Everything. cukup je lah sampai sini. And aku nak p mandi. boboi :>