<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Thursday, 18 October 201206:12








       Afternoon :/ Act takan rasa gatal nak updates blog. Sebenarnya aku dah rasa macam lifeless gilaaaaaa weh. Haihhhhh-,-' Apa nak buat  kan, And,aku rinduuu semuanyaaaaaaaaaaaaaaa. Dari dulu sampai sekarang. I wanna be like before! Kalau lah boleh aku putar kan balik masaaaa. Aku nak jadi orang yang tak tahu apa-apa. Taknak pikir pape. Boleh ke macam tu? Impossible lah wahai schaa yang gila -,-'
            Tak tahu nak tulis apa. Tapi, rajin nak walking pergi tumblr orang curi gambar then post. Well, puas hati and senang je hati tengok gambar :> Nak text pun Si S tu Bz memanjang. Nasib kau lah Schaaaaa :/


See, aku kadang kadang je suka makan :>


Iloveyousayanggggg :/

\
I'm alone right now. Sayang busy lagi :/

Yes, and I think I love people around me alot. And I'll hope they also love me like I'll  l ove them :>


Kbye, si gila sibuk nak guna komputer -,-'
btw, you know my name. all people know my name.
But, you don't know my story. Deep in my heart.
Only me and Dia di atas:>