<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
New Year. New Life. New Heart. New Azam!
Thursday, 24 January 201318:50


 Kay, First of all Assalammualaikum :> Good Morning sayang. This is the first post in new year 2013. Hahahhaha. Lambat sikit. Because seriously malas gila nak online or what ever -,-' Rasa macam huhhh. Happpy New Year! Still tak terlambat lagi kan. Huhuhu :} New year ni kan, New Azam, New Life, New Boyfriend new semua lah. Tapi yang penting2 tak de lah nak new semua kannn.. But yang penting, I will make sure this year will be good than 2012. Hey 2013! Be nice kay. Watch me :*
      Epik dah takde, Tapi bukan meninggal kay. Semua salah sangka. Haihhh, penat aku nak jawab nyaa... Dah takde jodoh kami nak buat macam mana kan. Kalau ada jodoh tak kemana. I always doakan yang terbaik untuk dia. InsyaAllah :> And now aku dgn ehem ehem. Yang tahu tu okay laa.Tapi yang tak tahu tu just let it be. Takan nak kene bagi tahu semua orang pulak kan. Hihihi. Tapi, untuk relationship yang ni, I hopeeeeeee that this is the last and jodoh kami panjang ke akhir hayat. Aminn InsyaAllah :* Capital S , Iloveyouuabang :>
        Result exam haritu? Alhamdulillah wehhhhhhhhhhh :>>>> Sekarang tgh tunggu Rayuan KV, InsyaAllah boleh dapat. Macama mana nama aku boleh tercicir pulak kan. Haihhhh -,-' Kay takpe. Ade rezeki InsyaAllah. 
      Seee, Blog dah bertukar. Tapi, still tak puas hati lagi. Haihhhh. Takpe lahh.. Ada masa nanti change lagi kannn. Alaaaa, dah tak tahu nak post apa weh. Aduh aduhhh. Kay banyak lagi kerja nak buat. Jp g nak ambil humaira ngn naufal.Nanti ada masa ada cerita, post lagi kay. Boboyyy blog.