<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4389277522031370861\x26blogName\x3dSchaaaaa+Life+%E3%83%83\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://schaaaaaslife.blogspot.com/\x26vt\x3d1107143191655565823', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Diary
About
Friends
Credits
+ follow Dashboard

Hafiz Amp Adira - Ombak Rindu Ost Mp3
" />
Surat Cinta Untuk Epik
Saturday, 8 June 201318:49


    Assalammualaikum :')  This post actually speacial for Epik je. Aku nak kau baca dgn hati dan dari hati yang tenang sampai kau faham why , why and why. Tapi before that sayangg, aku nak minta maaf sejuta kata dari kau. And aku nak kau tahu, semuanya terjadi bukan dirancang dan tanpa niat sikit pun. Aku dah cakap dekat kau kan, lepas kau baca and tahu semua ni, cuma ada 3 je pilihan. And kau pun tahu apa 3 pilihan tu. How to start eh. Kay Bismillahirrahmanirrahim... 
  Kau ingat tak macam mana first time kita kenal sayang? Ica call kau text apa semua tu kan? Act masa tu kitaorg nak kene kan kau je. Kitaorg just nak mngacau org sebab kononnya bosan that time. Tetibe kau yang jadi mangsa. Biasalah that time budak sekolah yang tak boleh pikir matang lagi-,- Tp kau kenal dgn ica dulu kan baru aku. Kau tanya umur ica berapa kan sayang? Masa tu kitaorg bodoh2 je main tipu2. Sebab ingat kan tak lama kacau kau. So ieqa pun cakap ah 15. Sebabnya kau cakap masa tu umur kau 16. Tapi hakikatnya masa tu kitaorg baru 13. Kitaorg menipu sbb takut kau pikir kitaorg budak2 bodoh yang baru nak up then takut kau tak layan nanti. Kau nak tahu, kalau kitaorg cakap masa tu umur kitaorg 13 pun kan, tak siapa percaya weh-,-' Sbb kitaorg mmg nmpak matang. Bukan nak berlagak tapi kenyataan wehh. So sekarang kau boleh agak tak umur aku brape? 
   Then lepas tu kau kenal dgn aku pulak kan? Kay senang cerita, apa yang aku tipu kau selama kita bersama is about diri aku. Semua pasal diri aku. Dari A to Z.... Tapi, dalam hubungan kita, aku mmg jujur. Aku jujur sayangkan kau hby. Aku tak pernah terdetik pun nak main2kan kau macam dorang2 tu cakap. Semua pasal diri aku.... Haih, macam mana aku nak bagi tahu ni... Kau tahu tak kenapa aku menipu? Sebab aku cuma ingat nak mainkan kau je. Aku ingat aku dgn kau tak kawan lama pun. Tapi, aku salah. Aku dah terjerat dalam penipuan yang aku buat sendiri. Aku terlanjur sayangkan kau. Aku terlanjur cinta kan kau sayangg.
     Aku tak tahu kenapa aku tak boleh nak jujur terus terang dgn kau bila kita dah betul betul serious. Aku takde ica disisi aku untuk support aku. Sebab bnda ni kitaorg yang rncang, Tiap2 malam aku menangis fikirkan bnda ni. Bila kau cakapa kau sayang aku, aku jadi sedih sebab tipu kau dan tak jujur dgn kau sayangg. Aku ingat semuanya aku boleh buang pasal kau lepas aku pergi macam tu je tetibe tinggalkan kau. Tapi aku tak boleh. Aku jadi gilaa teringat dekat kau eventhough aku dah ada Abg Wan.sekarang ni.Back to td pulak, pasal diri aku. The most important thing is nama. Then umur and family. 3 tu je weh. Disebabkan 3 ni lah, penipuan aku melerett lama gilaaa and jadi banyak sangat. Aku tak tahu macam mana nak bagi tahu kau. Jujur dekat kau and explain it everything to you.. Semua tu kau tak nmpak sebab kau tak tahu sayang. Aku bukan nak bodohkan kau. Tapi, aku taktahu macam mana nak buat.. Dorang semua suruh aku jujur je, Tapi aku tak tahu macam mana.Aku yang laluinya...
      Kay first nama. Masa kau tanya nama tu, aku dgn ica dah brpakat nak tipu. Act ica pun tipu kau. Tapi just nama yang dia tipu tu ada kene sikit dgn nama dia. Yang aku ni lari bnyak. Bila kau tnya nama betul, ica bg macam2 idea nama. Then last2 dapat ah syazrina akhma. Tu semua idea gila aku dgn ica ah tu. Know what, awalnya aku okay je nak tipu. Tapi,bila aku rasa macam serious dgn kau masa kita couple balik lepas kau putus dgn eyna. Masa tu dah tekad nak bagi tahu semua kononnya. Tapi, aku tangguh sebab takut smpai sekarang. Nak tahu nama betul aku? Tekan ABOUT dekat tepi atas tu. Ada biodata aku sikit. Nama, umur and family. Dah jelas sekarang sayangg?
       Yang lain2 tu aku rasa kau boleh pikir sendiri kenapa aku tipu, sebab kan 3 bnda ni aku dah tipu, then yang lain pun aku terjerat sekali. So, conclusionnnya, aku tipu kau pasal diri aku sayangg. Tapi, aku tak tipu kau pasal perangai aku. Macam mana kau tahu perangai aku, tu lah aku. Aku bukan hypocrete apa semua depan kau. Aku cuma tipu pasal diri aku yang tu je. Sayang, sebenarnya tu je. Sikit memang sikit tapi bnda besar kan? And kadang2 disebabkab tu aku tipu pasal bnda lain.
   Aku nak kau fikir lah elok2 sayang. Fikir masak2. Aku tahu prngai kau. Mesti kau marah sangat. Memang nanti kau akan balas  sampai kau puas. Takpe sayangg, aku terima apa je keputusan kau. Aku pasrah sayanggg...Ingat epik, pagi raya aku tunggu jawapan kau. Apa je jawapan kau.Tapi sayangg, aku betul betul betul sayangg and cintakan kau. Fikir elok2...
    Aku rasa cukup smpai sini. je lahh. Aku takan cari kau smpai pagi raya. Baju dgn gmbar kau je lah harta pusaka dari kau yang aku ada. Biar lah org nak cakap aku gila. Tapi, hakikatnya mmg aku gila. Gila kan kau sayanggg. Sebelum tu, aku nak mintak maaf sangat2. Maaf sejuta dari hati. Aku harap kau maafkan aku and aku tunggu jawapan. Last, Assalammualaikum Cinta :')